Roberta
Read More
Pietų pertraukai pasirinkau pilną rūgštynių-špinatų sriubos indelį ir daržovių užkepėlę. Sriuba buvo gardi, tiršta ir ne per vėsi ar karšta. Užkepėlė nebuvo kažkuo ypatinga, bet jai ir nereikėjo tokiai būti. Man tiesiog patiko valgyti gardžiai apkeptas daržoves be jokios mėsos. Abu patiekalai buvo pateikti tvarkingai, o porcijų užteko pavalgyti sočiai.
Jovita
Read More
Norėčiau padėkoti jums už skanų maistą, jaukią atmosferą ir visą pagalbą ruošiantis šventei. Tai buvo nuostabi šventė, kurios niekada nepamiršiu
Edita
Read More
Ačiū už nuostabiai surengtas krikštynas! Maistas buvo labai skanus ir jo tikrai nepritrūko. Restorano erdvė labai jauki ir erdvi. Viso vakaro metu mus aptarnavo fantastiško profesionalumo Alina. Jai atskiras didelis ačiū ir už aptarnavimą, ir už asmeninio didelio meškino paskolinimą, kuris papuošė mūsų šventę, ir už puikiai serviruotą saldų stalą. Tikrai dar kartą kreipsiuosi pati bei rekomenduosiu kitiems🙂AČIŪ!!!
Danuta
Read More
Labai superinė kavinė - maistas skanus, stalai papuošti. Super! Visiem rekomenduoju užsakineti banketus šioje kavinise. Man ir mano šviečiam labai visko patiko. Aš labai džiaugiuosi, kad radau tokią kavinę. Noriu padekoti visam kolektivui už gerai atliktus darbus. Aptarnavimas puikus! Ačiū!
Previous
Next

Parašyti atsiliepimą

ŠVENTINIO VAKARO MENIU

Pasitikimo gėrimas

Baltas vynas
Raudonas vynas

UŽKANDŽIŲ RINKINYS

Mėsos vyniotiniai, rūkyta mėsa, rūkyta dešra, vištienos blauzdelės panko džiūvėsėliuose,
marinuotos ir šviežios daržovės, įvairūs sūriai, kepta duona su sūrio padažu, sūdyti riešutai, bulvių traškučiai, vaisiai

KARŠTIEJI PATIEKALAI (PASIRINKTINAI)

1. Kiaulienos file “bokšteliai” su keptomis daržovėmis ir raudonojo vyno padažu, patiekiamas su sluoksniuotu bulvių pyragu

2. Vištienos file suktinukas su sūrio-špinatų-saulėje džiovintų pomidorų įdaru, patiekamas su bulvių gratinu bei ciberžolės-grietinėlės padažu

3. Kalakuto file su kus-kus risotto, karamelizuota kriauše ir bruknių padažu

4. Žuvų “Mozaika” (lašišos file, starkio file ir sviestažuvė), patiekiama su laukiniais ryžiais ir baltojo vyno-krevečių padažu

5. Veršienos steikas, patiekamas su grybų-grūdėtųjų garstyčių padažu

6. Špinatiniai Tagliatelle makaronai su Gorgonzola sūriu ir keptu Halloumi sūriu bei šviežiomis daržovėmis

7. Vaikiškas- gruzdinti vištienos kepsneliai su fri bulvytėmis, įvairių daržovių čipsais ir
šviežiomis daržovėmis

DESERTAS

Pyragas
Kava arba arbata
24 valandą – putojantis vynas

PAPILDOMAI GALĖSITE UŽSISAKYTI

Naminės “Olivjė” salotos
Cezario salotos su vištiena
Keptų moliūgų, salotų mix’o, Feta sūrio, cherry pomidorų ir apelsinų salotos
Baltos duonos skrebučiai su vištienos-pievagrybių užtepėle
Kepti žuvies piršteliai su padažu
Įdaryti kiaušiniai (4 puselės)
Silkės užkandėlė
Sūdyta lašiša su baltos duonos skrebučiu
Jūros gėrybių rinkinukas
  Desertai:
Panna Cotta
Kanelės (min 5 vnt)
Pyragas

Rezervuoti banketą galite keliais būdais

Parašykite žinutę

Pastaba: Išsiuntus šią žinutę dėl rezervacijos su jumis bus susisiekta. Rezervacijai daugiau nei 2 dienos į priekį yra reikalingas avansas.

Susisiekite per Facebook

http://m.me/KavineReferte/

Parašykite tiesiogiai

referte8@gmail.com

Paskambinkite

+37065225762